Antialergické vankúše a paplóny. Bojovníci proti alergiám

Alergia je neprimeraná obranná reakcia ľudského organizmu na látky z okolitého prostredia vyplavením zvýšeného množstva histamínu. Látky spôsobujúce alergické reakcie nazývame alergény. Z dôvodu stavu životného prostredia, ako aj potravín, ktoré prijímame, počet alergikov žial neustále rastie. Kvalitné paplóny a vankúše zmierňujú alergické reakcie a vytvárajú vhodné prostredie pre alergikov počas spánku.
 
1) Pre alergikov s alergickou nádchou, či alergiou na roztoče sú vhodné všetky paplóny a vankúše plnené dutým polyesterovým vláknom. Je možné ich prať pri teplote do 60°C, ako napríklad vankúše a paplóny Medica Micro, Aloe Vera, či Feng Shui. Ak sa vyžaduje pranie do 95°C, za týmto účelom bola vyvinutá produktová rada vankúšov a paplónov Medica Profi 95°C.
 
2) Ľudia alergický na roztoče ocenia vankúše a paplóny Antimikrobial so špeciálnou výplňou HealthGuard, ktorá vytvára dokonale nehostinné prostredie pre rast a množenie roztočov. Alergicky neutrálne prostredie vytvárajú aj vankúše a paplóny Silver so zatkanými vláknami striebra. Striebro je prírodný prvok s navýraznejšími antibakteriálnymi vlastnosťami, preto vankúše a paplóny Silver sú vhodné aj pre alergikov.
 
3) Pre astmatických alergikov je na trhu špeciálna produktová rada vankúšov a paplónov s názvom Asthma friendly. Vankúše a paplóny Asthma friendly sú úspešne testované v špecializovanom ústave respiračných chorôb vo Vysokých Tatrách. Povrchová látka z bavlneného saténu a špeciálna výplň Sensifil zmierňujú astmatické problémy.
 
Vankúše a paplóny alergie nevyriešia, no výrazne prispievajú k zvýšeniu kvality života alergikov. Ak potrebujete poradiť s výberom antialergických paplónov a vankúšov, neváhajte sa na nás obrátiť emailom na info@emozzione.sk alebo telefonicky na 0905 666 020. Radi vám poradíme.