Vyberte si výplň paplóna.

Základom dokonalého paplóna sú dobré tepelnoizolačné vlastnosti. Paplón by mal nepretržite zahrievať telo počas celej noci. Zásadný vplyv na tepelnoizolačné vlastnosti má materiálové zloženie paplóna, resp. jeho výplň. Aké výplne paplónov vám ponúkame v Decodome?
 
1) 3D polyesterové vlákno je najčastejšou výplňou moderných paplónov. Vďaka svojim vlastnostiam, ako hebkosť, ľahkosť, či tvarová stálosť sa tešia vysokej obľúbenosti u zákazníkov. Vybere si z našej kolekcie širokej ponuky paplónov, napríklad Medica 95°, Antimikrobial, či Aloe Vera.
 
2) Lyocellové vlákna vyrábané z eukalyptového, či bukového dreva sa vyznažuju dokonalým odvodom vlhkosti, prirodzenými antibakteriálnymi vlastnosťami a v neposlednom rade dokonalou reguláciou tepla. Práve vďaka tejto vlastnosti pri lyocellovej výplni už dávno neplatí, že hrubší paplón rovná sa lepšie zahriatie. Pozrite si našu kolekciu paplónov Botanica.
 
3) Bambusové vlákna majú podobné vlastnosti, ako lyocellové vlákna. A takisto, nakoľko sú vyrábané z prírodných materiálov, ich výroba zanecháva menšiu ekologickú stopu na našom životnom prostredí.
 
4) Novinkou v oblasti výplní je vlákno Oxygen. Má schopnosť absorbovať našu energiu (vzniknuté teplo) a odovzdávať späť cez kožu do svalového tkanina. Vo svalovom tkanive spúšťa prirodzené biologické procesy smerujúce k lepšiemu okysličeniu krvi.
 
Všetky výplne sú vhodné aj pre alergikov a spĺňajú podmienky medzinárodného certifikátu OkoTex Standard 100, trieda 1 (vhodné aj pre deti do 3 rokov).