Letné paplóny nie sú určené iba na leto. | EMOZZIONE

ČO JE TO LETNÝ PAPLÓN?

Nech vás nepomýli názov. Nie je určený iba na horúce letné obdobie! Bežne sa používa počas celého roka. Je vhodný aj pre teplokrvných ľudí, či ľudí s vysokou potivosťou. A samozrejme, je dobré mať letnú prikrývku, ak udrú horúčavy v decembri (-:

Letný paplón je tenká prikrývka, ktorá je ľahšia ako celoročné paplóny, no hrubšia ako bavlnené plachty a prestieradlá. Zmyslom letného paplóna je prikryť telo, udržiavať telesnú teplotu, no zbytočne nezohrievať a poskytnúť pocit bezpečia, ktorý je pre komfortný spánok nevyhnutný.

 

AKÁ JE PONUKA LETNÝCH PAPLÓNOV?

Vybrať si môžete letné paplóny podľa osobných preferencií. Uprednostňujete paplóny s prírodnou náplňou? V tom prípade je pre vás určený letný paplón Bamboo. Záleží vám na maximálnej hygiene? Doporučujme antialergický antimikrobiálny letný paplón Antimikrobial. Stráviť noc vo výťažkoch aloe vera? Vyskúšajte letný paplón Aloe Vera green.

Kompletnú ponuku letných paplónov nájdete TU

 

VIETE, ŽE LETNÉ PAPLÓNY MAJÚ AJ SÚRODENCOV?

Používa váš partner letný paplón, no vám je príliš tenký? Chceli by ste taký istý, no väčšou výplňou? Nie je problém! Pozrite si ponuku celoročných antialergických paplónov a takmer ku každému letnému paplónu nájdete aj jeho súrodenca.