Antialergické paplóny OXYGEN | EMOZZIONE

Prinášame novinku v oblasti antialergických paplónov. Antialergické paplóny Oxygen. Poďme pekne od začiatku.
 
Čo je to alergia? Alergia je neprimeraná obranná reakcia organizmu na látky z okolitého prostredia vyplavením zvýšeného množstva histamínu. Látky, ktoré zapríčiňujú alergické reakcie nazývame alergény.
Kvalitné paplóny a vankúše zmierňujú alergické reakcie na alergény a vytvárajú vhodné prostredie pre alergikov počas spánku.
 
Čo robí antialergické paplóny Oxygen nové a výnimočné? Je to výplň Celliant - duté 3D vlákno vyrobené z 13 prírodných minerálov zmiešaných s PET a polyesterovou živicou. Okrem štandardnej ochrany alergikov pred alergiam, patentovaná syntetická antialergická výplň Celliant absorbuje energiu vyžarovnú z tela, premieňa ju na infračervenú energiu zmenou vlnovej dĺžky a potom ju odráža späť do tela. Tento proces zvyšuje okysličenie tkanív, reguluje telesnú teplotu a zlepšuje miestny krvný obeh.
 
Zaujíma Vás, ako sa výplň Celliant vyrába? Všetkých 13 minerálov sa rozomelie na ultrajemný prášok a potom sa zmieša s polyetyléntereftalátom (PET), čím sa vytvorí Celliant. Nakoniec sa do tejto hlavnej "dávky" pridá tekutá polyesterová živica a syntetizuje sa na strižné vlákno. Tieto vlákna sa používajú na vytvorenie výplne s opísanými vlastnosťami. 
 
V kolekcii Oxygen ponúkame antialergické paplóny a antialergické vankúše.