Aký je význam týchto troch bežných snov?

Po stáročia ľudia premýšľali nad dôvodom snívania a nad tým, aký je význam snov. Sny sú v podstate príbehy alebo obrazy, ktoré vytvára naša myseľ, keď spíme. Niektoré môžu byť živé a dramatické, zatiaľ čo iné môžu pôsobiť všedným, no zároveň upokojujúcim dojmom. Bez ohľadu na sen, zvyčajne sú v súlade s tým, čomu čelíme v našom bdelom živote.

Jedna z najrozšírenejších teórií o tom, prečo ľudia snívajú je, že snívanie pomáha mysli ukladať zaujímavé spomienky, umožňuje nám odfiltrovať všetko, čo považujeme za „nedôležité“ a poukázať na výzvy v našom živote.

Milujeme krásne sny. Pozrime sa však teraz na tri nie príliš príjemné sny.

Čo znamená byť prenasledovaný vo sne?
Jedným z častých snov je “byť prenasledovaný”. Ak máte sen, že vás niekto alebo niečo prenasleduje a vy aktívne utekáte, môže to znamenať, že to isté robíte aj v reálnom živote – samozrejme v metaforickom zmysle. Môže to naznačovať, že máte tendenciu utekať pred svojimi problémami namiesto toho, aby ste sa ich pokúsili riešiť. Stáva sa, že tento sen sa opakuje, až kým sa problém, s ktorým sa stretávate, nevyrieši.

Čo znamená sen o lietaní?
Ďalším častým snom je, že máme schopnosť lietať. Lietanie sa dá interpretovať rôznymi spôsobmi. Záleží na tom, aké ľahké je pre vás vo sne lietať. Ak máte v sne problémy s lietaním, naznačuje to, že niečo vám vo vašom bdelom živote bráni posunúť sa k ďalšiemu kroku.Ak sa snažíte lietať, ale lietať môžu len ostatní v sne, môže to znamenať, že si stanovujete ciele, ktoré sú pre vás príliš vysoké a možno budete musieť dočasne prehodnotiť svoje limity, aby ste sa mohli dotknúť neba.Nakoniec, ak ste pri lietaní sami, môže to naznačovať, že sa v reálnom živote snažíte nadviazať s niekým kontakt.

Čo znamená sen o vypadávaní zubov?
Sen, že nám výpadávajú jeden zub po druhom, či dokonca všetky, je takisto pomerne častý. Tento sen sa môže zdať po zobudení až príliš skutočný. Aj tu platí, že vaše úzkosti sú vyvolané vaším bdelým životom. Tento sen má veľa spoločného so vzhľadom. Ak ste mali pocity trápnosti, odmietnutia. alebo ste sa len cítili neatraktívni, potom viete, odkiaľ môže tento sen prameniť.